Azt akarom kérdezni, hogy mért van az ha letöltök egy HD-s filmet az nincs összehozva a hanggal a kép és szaggat az egész film . Mért van ez?

Figyelt kérdés
Egyébként azt akarom megcsinálni, hogy pc-l nézhessek TV-n (HD-s)filmeket HDMI kábellal. (Ja és nem tudok olyanokban, hogy milyen a gépmemóriája és hasonlók mert egy rokonomnak akarom csinálni) Előre köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 8. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
nem is ha memória a lényeg hanem az hogy milyen processzor és videókártya van a gépben ,ezektől függ hogy le tudja-e a játszani akadás nélkül
2013. ápr. 8. 16:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Olyanokat nem tudok hogy a proci és a videokártya milyen de több filmet is letöltöttem és mind szaggatott több gépen, és azt is megfigyeltem, hogy ugyan annál a képkockánál akad meg mind a 3 gépen.
2013. ápr. 8. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:

A HD lejátszásra egy régebbi, gyenge gép nem igazán alkalmas.

Milyen formátumban van a film, és milyen lejátszót használsz?

Ajánlom az MPHC-t, ez lejátszásnál támogatja a hardveres gyorsítást, a DXVA-t.

2013. ápr. 8. 18:48
 4/9 A kérdező kommentje:

2012 és 2011-s gépek.

Windows Media Playert használok a gépeken.

2013. ápr. 8. 19:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja és a formátum: MKV
2013. ápr. 8. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Media Player Classic Home Cinema 32 vagy 64 bites, válasz a géped szerint

[link]

[link]

HD filmek, x264, DXVA, HDMI audio - olvasd el

[link]

2013. ápr. 8. 19:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!Ez nagyon hasznos komment ezt még átnézem. :)
2013. ápr. 8. 19:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom de még mindig nem jó... szaggat ugyan úgy... :(
2013. ápr. 9. 16:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt vettem még észre hogy ha elindítom a filmet az elején lévő dolgok(pl.: 20th century fox vagy mi) normálisan adja le... de ha már a filmbe ér a dolog akkor kezd szaggatni, ha megállítom és várok 1 kicsit aztán folytatom ahol megállítottam a filmet akkor 1 ideig újra normálisan meg de megint szaggat 1 idő után...
2013. ápr. 10. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!