Xbox 360 demo telepítés hogy? (többi lent)
Demót pendrive-ról nem is fogsz tudni futtani!
Két lehetőség van:
- vagy letöltöd a LIVE rendszerről
- vagy netről letöltöd a demót és s DVD-re kiírod! Kiírás menete:
Első lépés ezt letölteni, majd kicsomagolni a fájlt. Ügyelj arra, hogy egy "content" mappát kapj a kicsomagolásnál, és majd ezt is írd ki. A content mappában lennie kell egy csak nullákból álló nevű mappának, azon belül egy mindenféle szám és betű keverékű nevű mappának, ezen belül egy "00080000" nevű mappának és ezen belül kell lennie egy fájlnak. Ezt mindig ellenőrizd kiírás előtt! Én jártam már úgy, hogy nem volt meg egy vagy több mappa.
Nos kezdjük meg a kiírást! A demók kiírásához lényegtelen, hogy milyen kiíróprogramot és írót használsz. Én speciel Nero kiíróprogramot és sima DVD márkájú írót használok. Mint már mondtam, a "content" mappát kell kiírnunk. Ha nem ezt írjuk ki nem fog működni a demó! Minimum 2x-es sebességgel írjuk ki a demót, de az ajánlott sebesség a 4x-es. Én 4x-essel írom ki, eddig nem volt problémám.
Hogyan indítsam az X360-on?
Ha kész a kiírás irány szeretett X360 konzolunk és be a lemezzel! Ne ijedjetek meg, ha nem indul magától és "Mixed Media Disc"-et ír ki! Menjetek a "Game Library"-ba, azon belül a "My Games"-be és ott megtaláljátok a demót. Rámentek a demóra, majd a "Play Demo"-ra, és már indul is a kiírt demónk.
Remélem segítettem ezzel valamit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!