Gtx970 vs Gtx1060 3gb Sziasztok, kis vga ujitasba szeretnek kezdeni, maximum 60000ft-ot szeretnek ra kolteni?
sose értettem hogy ennyi pénzt képesek vagytok kiadni egy vga kártyáért hogy 20fps-sel több legyen
közben még az életben nem voltatok ibizán vagy miamiban vagy valahol ahol élet van
nekem is van gépem, játszom is, de telibeszarom hogy mekkora details mellett megy a game, vagy játszom olyat ami jól fut
mert ha lenne pénzed akkor leszarnád hogy jó árban vagy nem
:D Azért Miami nem éppen a 60.000 Ft-os kategória. 140 a legolcsóbb jegy (poggyász nélkül), és nem aludtál még sehol.
Csak én meg nem vagyok egyedül, van feleség és gyerek. Repjegy poggyász nélkül 400.000 Ft, és jó lenne nem valami no go zónában, vagy két csillagos sátorban aludni spórolás címen. Ha csak egy hétre megyek a családdal, az 300-400 ezer Ft, mármint a szállás. Akkor hogy is jönne mondjuk az én élethelyzetemben a 800.000 Ft-os 1 hetes Miami kiruccanás a 60.000 Ft-os VGA-hoz? Valahogy nincs közös nevezőn. ;)))
Nem utolsó sorban, nem mindenki vágyik ilyesmire, ha meg megyek valahova, az meg nem Prága lesz 3 napra, amit elfelejtek egy hét múlva, hanem Miami, Hawaii, Ausztrália, miegymás, ahol nem ugyanazt látom mint Budapesten. Csak erre meg nincsen most felesleges 1 millióm. Viszont lehet van 60.000-em VGA-ra.
Peace.
Nekem mindkettőből van itthon két gépben, igaz hogy a 6 gigás változat, egy Asus 1060 turbo, meg egy Asus Strix 970 4 gigás, teszteltem őket ugyanabban a hardverkörnyezetben, a 1060 kevesebb hőt is termel és bizonyos tesztekben 15-18%-al megelőzi a 970-et.
Rosszabb esteben ugyanannyit nyom, de kevesebbet semmiben mint a 970.
Jobb vétel.
Viszont ha jó olcsón kapsz 970-et, akkor még az is jó vétel, hisz még az is nagyon jó kártya!
#3-as vagyok. Milyen tápod van?
Amúgy bármelyik jó vétel tud lenni, viszont az 1060 3GB csak használtan fog menni ennyiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!