Ezzel a módszerrel elérhetem hogy kapjak egy ingyen fülhallgatót?
Már nagyon régóta szeretnék egy Razer kraken pro névre hallgató rózsaszín fülhallgatót. de ez nem olyan egyszerű mivel nem kevesebb mint 30. ezer ft! Most fogadjunk aki ezt olvassa e közül a két válasz közül fogja valamelyiket írni: 1. Gyűjts rá pénzt! 2. Válassz egy olcsóbb fülhallgatót! 30 ezer ft-ot 14 nem azt mondom hogy nem lehet de elég nehéz. a szüleimmel pedig nem vagyunk olyan anyagi helyzetben sajnos hogy csak úgy megveszik nekem. Olcsóbb fülhallgatót nem választok mert én ezt szeretném és nem másikat. Mind egy rátérek a lényegre mert már így is kisregényt írtam. Az az ötletem hogy írok egy emailt a MAGYARORSZÁGI Razernek azzal kapcsolatban hogy szívesen bemutatnám ezt meg ezt a terméküket és jókat mondanék róla egy videóban. a videót feltenném vagy facebookra vagy youtubra még nem tudom. emelett még egy linket is odatennék a videó alá ahol meg tudják vásárolni a terméket. Onnan támadt ez az ötletem hogy egy csomó videós ezt csinálja. miért ne sikerülhetne nekem is? :D Nektek mi a véleményetek?
Válaszokat előre is köszi!
"És ha abból a 100-ból megveszi 30-40 ember"
Álmodozzál csak... meglátják a pistike videóklippet és rohannak a boltba, hahahaha....
De minek további reklám a gyártónak? Látod, te is álló farokkal reszketsz, hogy megszerezhesd azt a vackot. És van még tengernyi ilyen agymosott vásárlójuk.
Hajrá!
Kezdj el normális videókat csinálni, tegyél szert nagy nézőszámra, legyél ismert és akkor neked is csak ki kell mondanod, hogy mit szeretnél és adja is a gyártó. Ez viszont belekerül majd egy pár évbe.
Hidd el, a gyártók fognak megkeresni, a a youtube csatornád méltó lesz rá. Addig meg hiába vergődsz.
Van aki abból él, hogy játékvideókat oszt meg. Miért? Mert azt a játékot ő játssza a legjobban a világon, ebből lett milliomos. Őt nézik, nem azt aki a második legjobb, nem is azt aki a huszonmháromezerszázhuszonhetedik.
Kamerával, mikrofonnal és youtube csatornával rendelkező tini kb százmillió van a világon, és mind pont olyan lelkes és naiv mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!