Van különbség a 180 forintos és az 1100 forintos aranyozott rca dugó között?
Lehet különbség.
Attól függ melyik 180 forintosra és melyik 1100 forintosra gondolsz...
Na figyelj csak, mondok valamit.
Van olyan hogy egy kábel 800 Ft.
Na és van egy cég aki ezt a kábelt 90.000 körül árulja, de a funckió az ugyanaz.
Most nem tom pontosan melyik kábel de ezen nevettem pár éve.
Akkor miről beszélünk?
Vagy az apple lightning kábele, van 2000 Ft-ért, ami teljesen jó meg van 15.000-ért. Érted.
"Na és van egy cég aki ezt a kábelt 90.000 körül árulja, de a funckió az ugyanaz. "
Van autó ami 2 millió Ft és van amelyik 20 millió Ft.
A funkció ugyanaz.
Ezen is röhögtél?
Könnyen lehet, hogy tökugyanaz, csak a drágább (remélhetőleg) komolyabban vehető helyről származik, ahol értelmes minőségellenőrzés után jöhet ki a kapun az a nyavalyás kínai kábel. Aminek szúrópróbaszerű tortúrateszt is lehet része, és akkor már lehet, hogy nem is pont a leggyengébb bedolgozó suttyóműszak cuccait fogják elküldeni nekik. Inkább normálisan megcsinálják, beállítják a gyártósor gépeit és ellenőriznek ők is.
A 180Ft-osból legalább egy ötös pakkot érdemes rendelni, még mindig olcsóbb volt, és abban már inkább három tökéletes lesz, semmint egy vagy nulla. De persze előfordulhat, hogy nulla. Vagy hogy a tökéletes példányaid se tökéletesek, összevissza túlblankolt vezetékek mennek ferdén egy rosszul préselt csatlakozóba, csak épp jól tartja magát évekig.
"Van autó ami 2 millió Ft és van amelyik 20 millió Ft.
A funkció ugyanaz.
Ezen is röhögtél?"
Egyébként valahol ja.
Igen, vicces, hogy idióta pics@@knk meg kell venni a 30 millás terepjárót, mert az passzol a műkörömhöz.
Digitális jeltovábbításnál nincs jelentősége, pl HDMI.
RCA analóg kábel, ott lehet jelentősége, illetve komolyabb házimoziknál.
De én még nem láttam olyan RCA kábelt, ami jobb lett volna az egyik, vagy a másik, mivel ezt profik nem használják, így nincs értelme, magas minőséget csinálni.
Rövidet vegyél, ne 3-4 m kábelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!