Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért van az, hogy az asztali...

Miért van az, hogy az asztali hi-fi cd-lejátszók 99%-a vagy nem tud mp3-at lejátszani, vagy méregdrága?

Figyelt kérdés
Pedig az mp3 már messze nem számít újdonságnak, és sokszor jó lenne, ha nem kéne csak azért bekapcsolni a számítógépet, hogy hifin keresztül hallgathassak mp3-as cd-t. A dvd lejátszók többsége meg elég gyenge minőségű egy hi-fi berendezéshez képest.
2010. máj. 28. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
?? 20Kért kapsz olyat, ami tud MP3-at.
2010. máj. 28. 20:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Komolyan??? Mondjuk azt nem írtam, de én komolyabb márkára gondolok, amikor hi-firől beszélek (Technics, Pioneer, Yamaha, ilyenek). Ha Te is ilyenre gondoltál, és tudod is hogy hol tudok ilyet beszerezni ilyen áron, akkor írd meg légyszíves!!! Én több online "piacteret" is végignéztem, de vagy nem hi-fi volt, vagy gagyi márka, vagy zsebbenyúlós:(
2010. máj. 28. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:

20ért vette anno az enyémet, Sanyo. 2x30W, mikro hifi, tud MP3at, USB is van rajta.

Media Marktban láttam Sony mikro-hifit 20 körül, hasonló paraméterekkel

mellesleg: az enyém 4 éves.:D

2010. máj. 28. 21:55
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát, nem igazán erre gondoltam, de azért köszi a választ! Tehát én a kérdésben és a szó (hi-fi) jelentése alatt pl. ilyen készülék(ek)re gondolok (csak persze jelen esetben olyanra ami tud mp3-at is kezelni):

[link]

2010. máj. 29. 07:13
 5/8 anonim ***** válasza:

dvd lejátszó miért nemjó?

ha optikai kimeneten kötöd össze az erősítőddel semmi hangveszteség nem lesz mert digitális marad a jel. pár ezerért már van olyan dvd lejátszó amin van optikai kimenet.

2010. máj. 30. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:

én vagyok az előző:

annyit elfelejtettem, ha megpróbálod bebizonyítani, hogy márpedig az mp3 olyan szuper minőség, hogy akár egy viszonylag olcsóbb dvd lejátszó (akár tegyük fel 20ezer forint körül) RCA kimeneten nem hozza ugyanazt a minőséget mint akármilyen cd lejátszó, meddő a vita...

2010. máj. 30. 20:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Tudom, és ebben teljesen igazad van. Lehet hogy akkor veszek egy dvd lejátszót a cd lejátszó mellé. Legfeljebb ha gyári audio cd-t akarok hallgatni akkor a cd lejátszót használom, ha mp3-at, akkor meg a dvd-t:S

Csak nem tudom hogy illeszkedik-e majd méretben meg ilyenekben a hi-fi szélességhez, tehát toronyba lehet-e rakni a többi elemmel.

2010. máj. 30. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
a hifik/dvd-k/cd-k szélessége tudtommal közel azonosak pont ez miatt de könnyen utána járhatsz
2010. máj. 30. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!