DVD-lejátszó usb-csatlakozóval is rendelkezik, ez mire jó? Pendrive-ról is tudok filmet lejátszani?
Azért mert minden készüléket kínában gányolnak össze, a márka, mint fogalom gyakorlatilag értelmetlen, üres.
Lehet, hogy a pendrive-ra azért föl tudod venni?
Ha nem akkor használj egy másik dvd lejátszó progit, és egy másik íróalkalmazást.
És a pend.-ot formattáld ha új, és töredezettségellenőrzést is csinálj rajta. Már ha rajta van a film. Ha más, nem .wma, divx, .wmv, .jpeg...stb, videokiterjesztés mellett más, pl. txt, dat, stb fájlok is vannak rajta, azokat nem ismeri föl, és nem játszik le.
azért is lehet rajta usb port, hogy külső dvd olvasónak használja, akinek nincs a gépében ilyen, pl netbookok.
Félre ne érts; Formattálás, üres, (új) pendrive, bizt. kedvéért
Töredezetts.menesítés, ha már van film rajta.
Lemondás, a lejátszásról, ha más adatok is vannak mellette, amit nem dvd iróval toltál rá.
Lejátszik filmeket, de hogy milyeneket, azt csak a használatiból tudod meg, vagy próbálgatással. Többnyire divx, xvid kódolású avi filmeket tudnak, de az sem biztos.
/a 2. és 3. választ hagyd figyelmen kívül/
Na már miért hagyja figyelmen kívül okostojás.
Ahhoz képest," hogy próbálkozz, de az se biztos, meg bizony-bizony-(olvasd csak el a "leveledet")"", én elég sok lehetőséget mondtam neki, amiből konkrétan az egyik nekem működött- hasonló gondnál.
Ha sík hülye vagy valamihez miért folysz bele?
DVD lejátszó usb csatlakozóval. Ez csak egy asztali lejátszó lehet. Valami ilyesmi:
Ehhez hogyan használjon másik lejátszó programot. Nem is értem mire gondoltál. Lehet azért mert hülye vagyok hozzá. De legalább nem vagyok bunkó, az is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!