DVD-lejátszó usb-csatlakozóval is rendelkezik, ez mire jó? Pendrive-ról is tudok filmet lejátszani?
"DVD-lejátszó usb-csatlakozóval is rendelkezik, ez mire jó? Pendrive-ról is tudok filmet lejátszani?"
A hozzászólásomban (4.) erre vesztegettem a szót.
Akkor röviden. Igen, a formátummal van baj. Ennél többet nem tudok vesztegetni, mert sem a lejátszóról, sem a videóról nem írtál semmit.
Bár szarom le, mit tudsz lejátszani,
se mégis segítek, egyszerüsítve.
1- WMA formátumot, jpeg képeket Minden DVD player lejátszik.
2- Sajnos, nincs kedvem tanítgatni, hogy pl mi a töredezettség-mentesítés, meg a többi furcsának ható szakszó-nézz utána.
A hozzászólónak, : én még 1x,sem csináltam olyat, hogy be akarom égetni aki nem én vagyok, tehát nem csak hülye vagy, de echte bunkó is.
Ez most kinek szólt. Nem mintha nem lenne teljesen mindegy.
Ennek sincs semmi értelme.
Totál csőd lett ez az egész, törlöm a listámról, szerintem felejtsük el az egészet......
/18:33-ról azt hittem tegnap, hogy új válaszoló, de most látom, hogy ugyanaz, mint a korábbi. Szóval az echte nekem szólt, ok. Ezt részemről lezártam, mert nem vagyunk egy szinten. Nem égettelek én. Hidd el, ahhoz bőven elég az, amit leírsz./
A probléma megoldásához pedig nem fogunk eljutni, mert ahhoz kommunikáció kellene a kérdező és a válaszolók között. Mivel ilyen nincs, zárom soraimat. By.
Hihi, legalább ennyi haszna mégis van:)
Jó régen volt, még én is jól szórakoztam, mikor elolvastam miket irkáltunk, mert már nem emlékeztem rá....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!