A mini hifim miért nyúzza a szalagot? Többi lent!
Két kazettás deck hifi nyúzza a szalagot, már párszor megpucoltam a fejet is. Pár éve ezelőtt be kapta a szalagot és a görgő mellé felcsavarodott és nem tudom leszedni de szerintem nem ér oda a lejátszásnál. A hétvégén az vettem észre mint a két kazetta részénél a gumigörgők meg vannak repedve. Miért repedt meg?
Mennyi lehet a javítása?
A vhs videomagnómnál az volt a gond a gumigörgő el volt kopva és kicserélték a görgőt 26.000 Ft ért.
Mért reped? Mert öregedik és mert gumi. Cserélni kell.
Meg pucolni, meg kenni, meg hasonlók.
Árat nem írok, mert nem az alkatrészek a drágák, hanem a pepecsmunka.
Azzal a VHS-sel meg lehúztak szépen.
Cserélni kell a görgőket.Ha az apróbb fajta, akkor drááága, mert smafu szinte, de a normál 13mm-es az jelképes pénz, mint alkatrész.
A görgőt te is beszerezheted és be is építheted...nyomatékot nem kell állítani 99,99% esetben....egy lego e játék.
A szervizes költség a pontos típustól függ, de egy normális szaki 10e alatt bevállalja, bőven belefér.
A vhs görgővel átvertek mega brutálisan...
Mikkor még nem volt megrepedve a görgők (4 repedés is van mind a két görgőn) már akkor is nyúzta a szalagot.
Millenium MN 9644 mini hifiről van szó.
Azt a szervizet kerülőm. És kétszer vissza kellet vinnem a szervizbe a vhs-t mert az LP módban fut a kép, azt mondta a szerelő állított a fejen de nem tudta meg csinálni.
Nem tudom hogy miért van neki műszerész szakmája ha teljesen nem tudja mit kell csinálni.
Mire volt ez jó neki így lehúzni engem pénzel?
A bevizsgálási díj 3000-4000 Ft körül volt.
Képen látható görgők mennyibe kerülnek?
Szerintetek a fejnek nincs baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!