Milyen ez az okosóra?

Figyelt kérdés

[link]

le van árazva és arra gondoltam hogy megveszem

2017. szept. 27. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Teljesen értelmetlen. Az ilyen olcsó okosóráknál a testreszabhatóság nulla. Értesítéseknek semmi értelme. Lépésszámlálót, meg ilyesmit szintén nem fogok használni soha. Stb, stb.

Jól néz ki így képen az óra képernyője, de ez nem valódi felvétel, mert élőben egy ilyen kis TFT LCD kijelző nagyon csúnyán néz ki.

A beépített "alkalmazásokon" kívül mást nem tudsz rá feltelepíteni, mivel ezen nem valódi Android van, hanem csak egy erre specializált kis mini kínai operációs rendszer.

Szóval szerintem ezeknek az óráknak semmi értelme, ha már akarsz egy jó okosórát, akkor rendes Android Weares órát vegyél.

Közben kicsit utánanézve rájöttem, hogy ez egy jó kis átverés, mert van egy valódi normális okosóra, a Huawei W1, gondolom ennek a nevét kihasználva kicsit ráraktak egy kamu 80%-os akciót, hogy hátha egy páran bedőlnek, és sajnos be is fognak. Az ilyen órák kb. így 4000 forint körül vannak az ebayen, egyáltalán nem akciós, sose volt ez 20 ezer forint.

2017. szept. 27. 18:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Kamu, félrevezető hirdetés, ezen nem Android van hanem valami MTK rendszer.

Amúgy nekem van MTK alapú olcsó okosórám (Ulefone GW01), teljesen meg vagyok elégedve vele mert teszi azt a dolgát amiért megvettem.

2017. szept. 27. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!