Létezik olyan lejátszo ami képes az ISO fájlokat lejátszani anélkül, hogy kiírnám bluray lemezre?
""Logika"
Az meg vajonmii? Főleg itt!""
Mindjárt meglátod:
""Hogyan lehet bekapcsolni a hálózati védelmet Windowson? (számítógépen)" kérdés a Elektronikus eszközök » Háztartási gépek kategóriában."
Elétolod a mosógépet. Lehet a válasz rejti a kategória
besorolását.
""Hdd és ssd nélkül működhet a gép?" kérdés a Elektronikus eszközök » Háztartási gépek kategóriában."
Természetesen, kenyérpirítóba még SD kártya sem kell.
""Elállítottam valamit a hálózati beállításoknál. És magas lett a pingem. Miért?" Elektronikus eszközök » Háztartási gépek kategória."
Ez sajnos bármelyik kategóriában hiányos és/vagy értelmet-
len kérdés
""Miután összeraktál egy gépet kötelező bemenni a biosba és frissíteni?" Elektronikus eszközök - Szórakoztató készülékek kategória."
Természetesen nem, mert szénkefecsere után nem szoktam a
fúrógépem biosában matatni. Legfőképp azért, mert nincs
neki.
"Van aki a PC-t szórakozásra használja, akkor az neki szórakoztató készülék. De egy kicsit háztartási gép is. Halmaz/részhalmaz. Ráadásul igen sokan teszik rossz kategóriába a kérdést."
Amíg a régi hűtő volt a processzoron, én konyhai kis-
gépnek használtam, kiváló rántottát lehetett rajta
sütni, palacsintát is ki akartam próbálni, csak el-
hagytam a receptet.
"Akkor milyen logika? :)"
Hát ilyen.
PS: Egyébként tőled nem szoktam sok hülyeséget olvasni,
ezért is lepődtem meg, hogy úgy tűnt, "benézted" a kér-
dést.
VLC player. Lejátszó is, ISO-t is lejátszik. Ennyi. Pont. :)
Ez volt a kérdés. (nem szeretem a rossz kérdéseket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!