A Sims 3-ba akadt egy kis problémám. Aki tud segíteni kérem válaszoljon? (többi lent)
Ezt a családot már nem tudod vissza hozni. Semmi koddal nem megoldható ez csak ha modot használsz.
Nraas foglalkozott ezzel.
Talan a travellerben van, de nem hátrány ha leszeded a movert, a mastercontrollert es a portert. Egy masik családdal működni fog, csak arra vigyazz h így a családot a másik világba koltozteted es az egyetem után is ott fognak élni. A panellal kell majd visszahoznkd őket. A babával, gyerekkel együtt. Tapasztaltam.
Sims 3 jobb mint a 4, mi? :)
ha valakinek ugyanilyen problémája lenne én ezt csináltam:
letöltöttem a mester controllert (Ha esetleg valaki nem tudná hogyan töltse le írjon privátba),aztán elindítottam a játékot, majd miután betöltött a családom rámentem egy simre az egyetem városából és aktív családdá tettem, majd beraktam ebbe a családba a simjeim ezt követően hazamentek az egyetemről. és ott volt a család amelyet aktívvá tettem, és az én családom is, és a másik családot amelyet aktívvá tettem azt kiszedtem onnan, persze ennek több módja is van, ha evvel végeztél akkor kész is vagy ha akarod kiszedheted a módot miután végeztél, de ha akarod akkor bennhagyhatod a módot (ha valaki nem értett ebből valamit vagy akár semmit sem értett akkor az írjon rám privátba és segítek és akár videót is csinálok róla ami bár minőségtelen lenne de a lényeget látnátok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!