Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A sims 3 luxuslakás cuccokat...

Keller Barbara kérdése:

A sims 3 luxuslakás cuccokat ha letöltöttem hogyan kell telepíteni? Rar formátumban jött le a játék és itt le is ragadtam. Aki tudja hogyan tovvább kérem válaszoljon.

Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 13:36
 1/7 Csori96 ***** válasza:
WinRAR-ral bontsd ki.
2012. júl. 11. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm már megvan a játék
2012. júl. 11. 18:23
 3/7 A kérdező kommentje:
még esetleg ha valaki tudna abban segíteni hogy hogyan kell crackelni azt nagyon megköszönném.
2012. júl. 11. 18:24
 4/7 A kérdező kommentje:
már mint a luxuslakás cuccokat hogy kell crackelni. sok oldalt átnéztem de sehol sem találtam rá választ
2012. júl. 11. 18:24
 5/7 Csori96 ***** válasza:

Itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__3159526-e.. leírtam hogyan kell a kiegészítőket crackelni, de kicsit bonyolult.

Elméletileg van egyszerűbb módszer is, de én még nem próbáltam: Letöltöd a "The Sims 3 RAZZOR1911 Finnal MAXSPEED"-et, majd telepíted. Miután megvan, elindítod a "Final Version Patch" mappából a patchet, ha kész, akkor már csak crackelni kell.

Crackelés: Elindítod Total Commander-t, ha nincs meg, akkor letöltöd. Az egyik oldalon elnavigálsz a játék főkönyvtárába a Game\Bin mappába, a másik oldalon pedig abba a mappába ahol a crack van. Majd a fájlt vagy fájlokat áthúzod a Bin mappába és felülírod az eredetieket.

Miután telepítesz egy kiegészítőt, az alapjátékot crackeld a megfelelő verziószámú crackkel. Itt egy táblázat: [link] . A Luxuslakás cuccok (angolul High-End Loft Stuff) verziószáma 3.0.38, vele egy sorban van az alapjáték verziószáma 1.9.22, vagyis miután telepítetted a Luxuslakás cuccokat, letöltöd az 1.9.22 verziószámú cracket és azzal crackeled az alapjátékot.

2012. júl. 11. 20:09
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2012. júl. 11. 21:50
 7/7 A kérdező kommentje:
igazából ezt a total commanderes megoldást már megcsináltam és el is ndítottam a játékot de nem ment úgy is kérte a Cd-t. de azt nem tudtam hogy az alapjátékot is crackelni kell. :)
2012. júl. 11. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!