Win10 újratelepítése, hogyan?
Lenovo laptopomon win10 van, 2 TBos winchesteren egy darab partíciót csinaltak, a gépet így vettem vadi újonnan. A laptop elég lassú, 180 ezerért vettem, annyira nem az alja.
Hogy tudom újrarakni a win10et, hogy 3 partíciót tudjak csinálni?
Talán nem túl alkalmas a win10-re és inkább alább kellene adni, mint win7.
Egy sz@r rendszert marhaság erőltetni...
Torrentről letöltöd a win7-et (32 vagy 64), ráteszed pendrivre a rufus progival vagy kiírod dvd-re, majd a telepítést a kiírt utasítások szerint teszed...particionálod is a hdd-t.
Otthonra a letöltött is megteszi.
#4 meg mindig kérdés minek akarsz újra telepíteni egy mezei particionalasert?
A win10 amúgy sem az a rendszer, ami az xp volt hogy 6-12 havonta újra KELLETT húzni.. ha lassú, más a baj..
# 4
Lehet lemaradtam valamiről, de egy számítógépnél a hardverre van garancia és nem a szoftverre, mert ilyen alapon viheted vissza gépet most azonnal és mondhatod, hogy gyorsítsák be teljes joggal a garanciára hivatkozva...ugye?
Továbbá, ha nagyobb módosítás csinálsz a vinyón-osztod, akkor az is garivesztéssel járhat...
Azonban, ha e marhaságok le ís írva s van szerencséd kicserélni a hdd-t egy másikra ( nyomok nélkül ), arra azt teszel fel, amit akarsz és gond esetén meg bevágod a "garis" szemetet vissza és panaszkodsz nekik.
Amennyiben meg sötétben vagy e kérdésben, akkor kérdezd a boltot ( más felhasználó néven persze ), hogy biztosan gari része e a feltelepített rendszer.Az írásos nyilatkozat magáért beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!