Ha egy jogtiszta Win7-et az ingyenes időszakban frissítettem Win10-re, és ez most tönkrement, hogy telepíthetem újra a Win10-et?
Ha már fizettél a supportért, használhatod is.
Bocsi, hogy nem írtam, de a support nézegetésén már túl vagyok, de mivel az adott gép összeomlott és egy másik gépről XP-ről nézegetem, még a win10 letöltési hely is azt írja, hogy win7-es gépről látogassak el oda.
És az aktiválással kapcsolatban sem értek mindent. Oké, hogy digitális licenc, de az hol van? A Microsoft-nál van meg, és a gép adataiból ő rájön, hogy ez ugyanaz a gép és fel tudom telepíteni rá a win10-et? Vagy nekem a gépről még le kellene valamit szednem valahonnan ( úgy hogy kiveszem a winyót és egy másik gépbe téve valami windows könyvtárban lévő akármit le kell mentsek?) vagy formázhatok bátran, nincs szükség a régi, összeomlott gépről semmilyen adatra?
#4-es, ezzel a módszerrel ugye egy másik gépen csinálhatok egy win10 telepítőt akár cd-re is?
És akkor azt a gépet, amin a win10 összeomlott erről a cd-ről indíthatom úgy, hogy először megformázom a partíciókat, úgy hogy a régi rendszerből még véletlenül se maradjon meg semmi?
Oké, köszönöm szépen.
Nekem már azzal gondom volt, hogy a win7-ből úgy menet közben alakult win10-zé. Én nem szeretem az ilyet. Én a formázás utáni telepítőlemezes op-rendszer létrehozásában hiszek.
[Egyszer egy vírusirtót a saját uninstalljával eltávolítottam. Ujraindítás után a regisztriből még több mint 100 helyről kellett a rá vonatkozó bejegyzéseket eltávolítani. El tudom képzelni, hogy mi szemét maradhat egy op-rendszer win7-win10 upgrade-je közben. Ami ott marad feleslegesen a regisztriben és a windows tök fölöslegesen foglakozik és szüttyög vele.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!