Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezik olyan E-Cigi, amiben...

Létezik olyan E-Cigi, amiben nem kell komponenst cserélni, csupán feltölteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Minap kicsit utánaolvastam a dolgoknak, láttam, 3 főbb típusa van az elektromos cigiknek, de kérdésem az, mindegyikben cserélni kell azt a szerencsétlen porlasztót? :S Mert szerettem volna venni egyet, de ha egy halom kiadással jár, viszonylag elég hamar, akkor nincs sok értelme... Spanom vett egyet, 10k volt, nem talál bele porlasztót, vehetett újat. Népszerűbb márka, úgymond közkedvelt (bár nem ugrik be). Ehhez már lehet vásárolni porlasztót, akksit, bármit, viszont állítása szerint átlagosan 2 hetente kell cserélni. Ez eléggé szomorú :S Egy dolog, hogy a löttyöt sem adják ingyen (értelemszerűen), de hogy a cigi is ilyen hamar komponens cserét/újítást igényeljen, ez borzasztó :S Szóval nem létezik olyan elektromos cigi, amiben esetleg nem spirálos porlasztó van, esetleg olcsó a csere? Tudom hülyén hangzik, de gondoltam már arra, hogy ultrahangos "párásítóval" vagy porlasztóval talán már készítettek vízipipát. Ti találkoztatok ilyennel, vagy ez csak az elmémben létezik? :D Ötletek, vélemények/javaslatok, infó, mindent meghallgatok, és válaszokat előre is köszi mindenkinek :)
2017. szept. 1. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Vegyél felújítható kazánt. Csak vatta és huzal kell. Vagy mint a joyetech ego porlasztója azon párszor csak vattát cserélek, néha újrahuzalozom. Kínából rendeltem 10-et kb 7 dollárért, 3-at bontottam ki fél év alatt.
2017. szept. 2. 15:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Az szép. Utánanézek, remélem találok valamit. Gond az, nem MO n élek, ezért nehezebb a neten keresgélni :D
2017. szept. 2. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Kínából mindenhova szállítanak, rohadt mindegy.
2017. szept. 2. 18:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Már találtam is egy oldalt, ahol nagyon sok komponens van. 100-150 FT ért kb 5-10 M spirálnak való huzal van, ami gondolom egy darabig eltartana. Van ott szépen vatta, minden ami kell. De akadna még kérdésem ezzel kapcsolatban :S Egyes spirálok külön vastagságúak, anyagúak, kinézetűek. Ettől még passzolnak bármilyen porlasztóba? Illetve honnan tudom, melyik ciginél lehet cserélni a spirált, és melyiknél kell cserélni az egész porlasztót?
2017. szept. 2. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Nos üdv a klubban, rengeteg olvasnivaló áll előtted :)

Keress rá talán Darth Vaper csatornájára youtube-on ott rengeteg mindent jól elmagyaráz.

Rebuildable atomizer - ezt keresd.

Első körben talán azt tudom ajánlani vegyél egy neked tetsző Joyetech eGo kazánt.

Vegyél néhány csere-porlasztót:

[link]

Ezeket újra lehet vattázni, majd pár újravattázott kör után újrahuzalozni is. Videók:

www.youtube.com/results?search_query=joyetech+ego+re..

Nézd meg a videókban milyen huzalt használnak olyat rendelj. Ajánlom még egy ilyesmi szett beszerzését is:

[link]

Ha ezekkel megvagy gombokból fenn tudod tartani a "rendszert" iszonyat könnyen és kicsit szokod a "gondoskodást". Eleaf iStick pico-t ajánlok ilyen kazán mellé.

Utána mehetsz valami komolyabb, dripes kazán illetve mod felé.

2017. szept. 2. 21:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz szépen az infókat, az a szitu hogy elég érdekes :D Mármint bejön... A gépekre emlékeztet. Imádok a PC kkel foglalkozni, szerelni, bütykölni, és ez hasonló hozzá :D komponens mint égen a csillag, variációból is akad 1 kevés, a folytonos karbantartás, stb. Épp meglestem az általad linkelt videót a vattacseréről, alatta pedig ott volt VGOD egyik videója, amiben trükköket mutat. Szájon ki, orron be már régóta megy :D
2017. szept. 3. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!