Lap topról pendrive-re, hogy kell feltölteni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 27. 20:53
1/8 anonim válasza:
bedugod az usb-re és rámásolod az adatokat
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de hogy kell átmásolni? Légyszi, lépésről- lépésre. Filmet szeretnék rámásolni.
2017. márc. 27. 21:08
3/8 anonim válasza:
pendriveot bedugod, az gondolom még megy.
megkeresed a filmedet.
rákattintasz a filmre a mappában.
jobbklikk. "másolás".
oké.
aztán megnyitod a sajátgépet.
megkeresed a pendrive-ot.
duplakattintasz, "belemész" vagy megnyitod, ahogy tetszik.
jobbklikkelsz a mappájába és "beillesztés"
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon rendes voltál. Ma már nem próbálkozom, de holnap jelzem,hogy sikerült. Jó éjt Neked!
2017. márc. 27. 21:26
5/8 anonim válasza:
sok sikert, írj ha nem megy aztán megoldjuk, jóéjt
6/8 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos nem megy! A film címét lemásoltam a könyvjelzök közül. Megnyitottam a pendrive-t,és tovább nem megy. Hova kell beilleszteni?
2017. márc. 28. 18:15
7/8 anonim válasza:
Nem a film címét kell másolni hanem a filmet.Egy fájlt aminek .avi, .mkv, .mp4 stb. kiterjesztése van és akár több GB is lehet.
8/8 anonim válasza:
Úgy csináld, ahogy írtam és akkor menni fog. Nem könyvjelzők és nem a címet kell másolni, hanem ahogy leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!