Milyen tabletet vegyek a fiamnak?
Üdv,
Legfőbb igény:
Mesenézés
Én igényeim mellé:
Wi-Fi
HDMI
Márka nem szempont, használt is szóbajöhet, de full gagyi se legyen persze, viszont mivel mesenézés lenne a szempont, TV-re csatlakoztatva is, így csúcsszupernek sem kell lennie.
Ár: 30, max 40 ezer. De ha a fenti igényeket kielégíti egy 20 ezres, az is jó. :)
Köszönöm!
Javaslom, hogy nagyon kevés mesét nézess vele tableten.
Pici/fiatal korban nagyon gyorsan összejön a rövidlátás,
ha a szem nincs megfelelően terhelve. Ennél még a tévé
is jobb. És a rövidlátás nem gyógyítható....
Sok ilyen kérdés van, egyedül arra nem gondolnak, hogy
a szemet ezzel tönkrevágják. Javaslom feltenni ugyanezt
a kérdést egészség/szem kategóriában is :)
Köszi a válaszokat!
No meg köszönöm az egészségügyi megközelítését is, nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz hatással lehet.
Mondjuk alapvetően ezért szeretnék HDMI lehetőséget, hogy TV-re tudjam csatlakoztatni, meg nem is akarjuk annyira erőltetni ezt a mesenézést, mert azért "függőséget" sem szeretnénk kialakítani.
Arra is gondoltam már, ami lehet jobb megoldás, hogy az árából venni egy használt kisebb TV-t, vagy akár egy újat, amibe betudok dugni USB-t, és felrakom a szobája falára egy konzolra.
Egy ilyen tökéletesen megfelelne a célnak:
Nyilván nem egy szuper márka, de mesenézésre nem is kell LG, Samsung, Sony, bármi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!