Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha váltok Xbox One-ról Xbox...

Ha váltok Xbox One-ról Xbox One S-re akkor az megoldaná ezt a problémát?

Figyelt kérdés

Sima Xbox One-om van és előfordul valamelyik játéknál, például a Battlefield 1-nél ha túl sok az akció akkor lemegy az fps és egy kicsit akadozik. Úgy tudom hogy ez sajnos alap dolog és ez ellen nem lehet csinálni semmit. De az Xbox One S egy kicsit erősebb lett és ha tul sok az akció akkor is csak 60fps-ről egy nagyon kicsit megy le és nem annyira mint sima xbox one-on (kb. 30fps-re). Ha vennék egy Xbox One S-t akkor megoldaná ezt a problémát és nem akadozna?

A választ előre is köszönöm!

Ja és a 10Mb-es internet (letöltés 10Mb, feltöltés 0,5-1 Mb) jó a Battlefield 1-hez?

2017. aug. 23. 16:10
 1/6 Captain Logic ***** válasza:
38%
PC
2017. aug. 23. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
A konzolokon általában az fps programozva van, tehát szerintem nem segítene.
2017. aug. 23. 16:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak hogy videot is láttam belőle!
2017. aug. 23. 17:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit erősebb az S, de pár FPS csak a különbség. Egyjátékos játékoknál általában tudja kompenzálni az FPS esést (de mint mondtam max párat), de multisoknál csak egy kicsit szokott jobb lenni. Ha igazi különbséget akarsz, mondjuk beton stabil 60fpst akár 4K felbontáson akkor az ősszel megjelenő Xbox X változat a megoldás, de az drágább is, ha jól emlékszem 165e lesz az ára. Cserébe minden játék jobban fut rajta, nincs fps esés és akár 4Kban is lejátszik játékokat, ha van hozzá TVd.
2017. aug. 24. 11:03
 5/6 A kérdező kommentje:
De gondolom Xbox One S-en az a pár fps visszaesésnél nem fog akadozni mint sima One-on.
2017. aug. 24. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel nem játszottam az adott játékkal ezt nem tudom megmondani, de jó tudni, hogy az átlag ember általában csak komoly FPS esést vesz észre akadozásként. Pl 5-10 fps nem feltétlenül feltűnő, de 20-30 már igen, annyit pedig biztosan nem tud az S kipótolni.
2017. aug. 25. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!