Xbox One S-en lehet 4K-ban játszani?

Figyelt kérdés

Tudom ahhoz 4K-s TV-is kell,de amikor megjelent akkor még azt mondták hogy 4K-ban csak videólejátszás lehetséges.Most pedig láttam cikkeket és videókat ahol azt írják hogy lehet 4K-ban játszani (de csak a felskálázás után), illetve 4K-ban játszanak.Pontosan mit jelent hogy felskálázás és hogy működik.Az utolsó kérdésem hogy bármelyik játékkal lehetne 4K-ban játszani?

A választ előre is köszönöm!

2017. aug. 21. 20:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Az Xbox S csak videót tud 4Kban lejátszani. Valamennyire felskálázza a játékokat 4K TVre, de az messze nem ugyanaz mint a 4K lejátszás. A felskálázás az azt jelenti, hogy a gép széthúzza az amúgy sokkal kisebb képet nagyobbra, de ezt nem úgy teszi mint egy TV - hanem javít is rajta valamit szoftveresen, emiatt az eredmény jobb lesz mint ha csak simán rákötsz egy hd konzolt a 4K TVre. Ettől ez még nem 4K játék csak az S amúgy 1080ps képe jobban néz ki 4K TVn. Az alap xbox oneben ilyen nem volt 4K TVhez, ott csúnyább a kép.

Az igazi 4K játék amire te gondolsz az szerintem a most ősszel megjelenő Xbox One X változat. Ezen igazi 4Kban futnak a játékok (ha van hozzá TVd persze), de sima HDTVn is jobban néznek ki. Ez az Xbox One jóval erősebb változata, de ugyanazok a játékok futnak rajta. Az ajánlott fogyasztói ára 165.000Ft lesz a gépnek, míg az alap S Xboxok 100e körül vannak.

2017. aug. 22. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!