Videokártya vásárlás előtt állok, ez jó lesz? GIGABYTE GTX 1050 TI OC 4GB kártyára gondoltam, működne minden, és ez jó választás lenne? Többi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok, na az a helyzet, hogy videokártya vásárlás előtt állok és tanácsot kérnék.
Ez a gépem: I3-4150 proci, MSI H87-G41 alaplapban, 8GB DDR3 Kingston ram 1600mhz, 2db 250GB HDD, és egy 500W Chieftec táp. itt a kártya ha megnéznétek: [link]
2017. aug. 21. 19:31
1/5 anonim válasza:
itt a kommentekben írja vki h 6 pines tápcsatlakozó kell neki. Am nemtom, 500 w lehet h még épp elbírná..
2/5 anonim válasza:
Annyira nem rossz kártya, de a procid a legjobb, szóval néhány játékot nem fog bírni, minimum egy i5 azért kéne szerintem.
3/5 anonim válasza:
Kettes vagyok, a 500W-os tápod még vinni fogja, ne aggódj!:D
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :D Nyilván nem a legjobb a procim, de egyenlőre videokártya sincs a gépben, szóval ahhoz hogy tudjak játszani, ez az első lépés :D
Aztán majd később fejlesztek egy I5-re :)
2017. aug. 21. 19:49
5/5 anonim válasza:
én egy ssd-re beruháznék még. Én is vettem mikor kibeleztettem a gépet a télen és nagyon megérte. Sima 128 Gb-os.
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!