Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem szól tisztán a...

Miért nem szól tisztán a hangfalam?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy 250W-os hangszórót. A boltban kipróbáltuk, teljesen jól szólt. Mikor haza hoztuk és itthon is kipróbáltuk tompán kezdett el szólni(mint ha el lenne dugulva). Ha viszont egy kicsit eldöntöm oldalra megint tisztán szól. Mi lehet a baja, tudnátok segítni, vagy cserés lesz az egész?

2017. aug. 17. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem takarja a fal a reflexnyílást?
2017. aug. 17. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:

A magassugárzója lehet rossz, vagy a rámenő vezeték nem volt jól ráforrasztva, vagy a hangváltójánál van valami kontakt hiba de akár magában a hangszóróban is lehet bármi

.

Ha szétszednéd kiderülne, de mivel garis vissza kell vinni.

2017. aug. 17. 20:44
 3/7 A kérdező kommentje:

hát ha én szét szedném akkor sem tudnám megmondani a bajt mert annyira értek hozzá hogy arról inkább nem beszélek..

de garanciás ugyhogy megyvissza.

Köszönöm szépen.

2017. aug. 17. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Ember! Hangfalat vagy hangszórót vettél, mert egy mélyből te aztán várhatsz magas hangokat, mint Zsanettet a szökőkútnál:DDD

A szállítás miatt keletkezett károkra nincs gari.Ha szemetek a boltosok, ezt vágják hozzád és mivel ki is próbáltátok, megszívtad.

Persze, lehet ők sufniztak rajta és hazaérkezésedig bírta.

Sok sikert bár én óvatosan szétkapnám és meglesném a bajt...utazgasson a fene és nézzenek hülének egy forrasztás miatt...

2017. aug. 17. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
#4: Miért néznének hülyének? Ha hozzányúlsz (úgyis meglátszik), a garanciának annyi. Teljesen megéri.
2017. aug. 18. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:

# 5

Tudod az a gáz, ha ők nyúltak hozzá és rád lesz ez fogva;) Sokszor éppen, ezért gyanús a kedves kipróbálás dolog.Ilyenkor alaposan meg kell nézni a csavarokat...stb.

Amennyiben nagyon ügyes vagy, sosem veszik észre az érdeklődésedet a belső iránt;)

Vidd el, majd számolj be, ahogyan jól jössz ki itt;)

2017. aug. 18. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: Biztosan meglehet oldani, csak az a fekete festék nagyon könnyen lepattan a csavarról. Azt ha meglátják (és, ha tényleg ilyen hitvány cég) akkor valószínűleg elküldenek utadra. Nekem szerencsére még nem volt szerencsém ilyen céghez. Vidd vissza kérdező mindenképp érintetlenül (szerintem), és szerintem nem lesz gond. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.
2017. aug. 18. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!