Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Samsung galaxy A6 Táblagéb...

Samsung galaxy A6 Táblagéb nem reagál semmire? TÖBBI LENT

Figyelt kérdés

Szóval körübelül 6-7 hónapja vettem a Samsungnál. Sikerült is használni egy jó ideig amikor eggyik nap be akrtam kabcsolni semmire nem reagált 100% fel volt töltve! Mivel már mindenhol kerestem a megoldást interneten de a nem csinált semmit AKUT NEM LEHET KI VENNI!! Garanciális de legalább 3-4 hét mire bele

néznek és elég drága amit sajnos nem nagyon engedhetünk meg magunknak. Mi lehet a baja?? Segítsetek kérlek minél hamarabb. KÖSZÖNÖM ELŐRE IS A VÁLASZOKAT.

2017. aug. 15. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Indítani nem tudod, v. érintésre nem reagál?
2017. aug. 15. 22:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát ugye nekünk úgy van beállítva hogy biztonsági kóddal nyitja ki az elején és utána kéri a pin kódot mivel simes.

Amikor be írom a kódot meg jeleni mindig egy lakat hogy a pint be tudjam írni és az már egy jó ideje megy. Pedig álltalában pár másodperc alatt be kapcsol

2017. aug. 15. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt a PIN kódot a szolgáltató boltjában regisztrálták (IMEI szám alapján), ez pl. a Vodafone rendszerébe integrálta, ha nincs kártyafüggetelenitve, védi saját magát. Vagyis ha lopott, soha nem jutsz vele semmire. Ma már minden előfizetéshez kapott telefon ilyen.
2017. aug. 16. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Be kell vinned a Samsung szervízbe, lecserélik a szoftvert és működni fog. Nyugatinál van a Váci úton.
2017. aug. 16. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sikerült meg ldani a problémát! Csak a kikapcsoló és a hangszabályozó gombot kellet eggyszere folyamatosan nyomni! Még egyszer nagyon szépen köszönöm!
2017. szept. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!