Ha kinéztem az Euronics oldalán egy TV-t, de azt írja, hogy nincs a városomban belőle, akkor később lehet, hogy még lesz?
Figyelt kérdés
És ha bemutató darab,akkor nem szabad megvenni ugye?2017. aug. 14. 15:04
1/4 anonim válasza:
Csak a bolt tudja megmondani.(vagy még ők sem)
Meg lehet venni.
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értettem,hogy nem szabad megvenni,hogy nem ajánlott. Pl. Mert kint volt a sok ember közt,sokat ment,összefogdosták,lehet hogy kárt tettek benne. Ilyenekre gondolok.
2017. aug. 14. 15:22
3/4 anonim válasza:
A Samsungokban (de szerintem a többiben is) van üzemidő mérő, az megmondja mennyi üzemórát ment.
Az összefogdosás, esetlegesen a kijelzőt ért erős nyomás/ütés szemmel is észrevehető.
De nyilván a bontatlan dobozos megvétele az alapszabály.
Még akkor is, ha más városban/ból kell megvenned/rendelned.
(A bemutató darabokat egyébként kedvezménnyel illik adni.)
4/4 belapus válasza:
Ha az ottani áruházban nincs, attól még szállíthatnak oda a központi raktárukból, de ezt csak az üzletben ( esetleg a telefonos elérhetőségükön ? ) tudják megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!