Tévé vásárlás előtt állok. Tippek?
Szeretnék venni egy tv-t de gondban vagyok a választással.
Leginkább filmezésre, és néhai játékra (ps4) lenne használva, de egyáltalán nem hardcore szinten, haverokkal alkalmanként Fifa.
Minél nagyobb képernyőátlót szeretnék ez ilyen 47-50 inchet jelent, és nézelődtem de sajnos akadályba ütköztem.
120-125 ezer forint lenne a max keret, és itt csak igen az alja van az LG-knek. Az lenne a kérdésem, hogy megéri 122ért egy LG-t, vagy kisebb 43-as átmérőjű LG-t vagy Samsungot ajánlotok?
Engem eléggé vonzz a nagyobb átló, de nem tudom, hogy ebben az árban mennyire jók a tévék.
Szia
Hasonlo cipoben jartam en is , en egy 82cm-es Samsung FullHD TV-t vettem 72k-ert , de ahogy mondod hogy nagy atlo szamit , akkor neked ez lesz a megfelelo TV :
LG FullHD 47" 119cm
Elozo vagyok
Az az LG 110K , de ha van meg 20k-val tobb penzed es annyira nem szamitanak a "top markak" (LG , Sony , Samsung) + ahogy mondtad a kepatlo vonz , akkor ez a TV jobb valasztas :
Orion FullHD 55" 140cm
Szinten elozo vagyok
Nem mintha ekkora osszeg(ek) mellett sok lenne a szallitasi dij , de vedd azt is figyelembe :)
Sok sikert a TV-hez ,es jo Fifazast a haverokkal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!