Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Msconfigot állítottam el, és...

Rednox kérdése:

Msconfigot állítottam el, és a magok mellett a memória használatot is beállítottam véletlen, és most laggol a gép. Hogyan tudom helyrehozni?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom visszaállítani? Meg se tudom nyitni megint az msconfigot,annyira laggol. Windows alaphelyzetbe állítását hogyan tudom megcsinálni bios menüből? Az segítene rajta? Valaki segítsen gyorsan légyszii!.Új gép.

2017. aug. 8. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Win reinstall
2017. aug. 9. 03:11
 2/5 anonim válasza:
Szerintem is reinstall lessz ebből :c
2017. aug. 10. 23:57
 3/5 anonim válasza:
Mármint...nem tudod vissza állitani mert olyan nagy a lagg ahogy te mondtad.....bár windows alaphelyzetbe állitás se segít nagyon mert amagotak elállitotad...mivel van sok hasznalt gépem...tapasztalatbol mondom...egyszer egy rossz gépen bár mondjuk bocsi winxp volt akkor ugyan ezt csináltam Direkt ...és a alaphelyzetbe állitás se sikerült de mindjárt utána nézek hogy kell előhivni
2017. aug. 11. 00:01
 4/5 anonim válasza:
Én ugy csináltam..ritkán volt dolgom vele...hogy. ementem az exitebe és ott volt hogy load defaults files szerintem...és zgy csinált nekem mindent vissza...de csakk tipp de keress olyat hogy load defaults files remélem segiteni fog :)
2017. aug. 11. 00:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,kétségbe voltam esve és mindenhová írtam,nemtudtam hogy mit tegyek. Még anno mikor a jelszót elfelejtettem,akkor úgyan úgy alaphelyzetbe állítottam. Ez csak később jutott eszembe. Mielőtt belépnek a windowsba,rámegyek az újraindításra miközben nyomva tartom a shiftet. Ott sikerült megcsinálnom. Le kellett törölni mindent. Max 30 perc volt az egész,utána ment minden rendesen!:) (Azért írtam le ha valakinek ugyan ilyen problémája lenne,vagy valakit érdekel.)
2017. aug. 12. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!