Segítségre lenne szükségem informatikában?
Vettem egy ilyet: Valueline Adapter 2x RCA dugó - 3.5mm Jack aljzat 0.2m .
Azt gondoltam hogy ha majd ezt bedugom hátul a TVbe akkor majd tudok fejhallgatóval TVt hallgatni mert a mienken nincs alapjáraton jack lyuk. De bedugtam összekötöttem őket ahogy kell és még mindig a TVn megy a hang nem a fejhallgatón. Mi lehet a baj?
"Most rendeltem egy ilyet: Digitális - analóg átalakító audio konverter 1m toslink kábellel. Ezzel meg lehet oldani ugye?"
Értsd már meg ba/zmeg, NINCS AUDIO KIMENET!!
Látom ez a meleg senkire nem tesz jó hatást,
- egyik fele értetelen, másik fele ideges. :)
Igen, mert leírják a sok értetlennek, és többször-re se érti meg, az, hogy a kérdés is igen kifogásolható az már csak hab a tortán.
És az ilyen kérdések/értetlenek naponta ezrével.
"Köszönöm a segítségeket. Most rendeltem egy ilyet: Digitális - analóg átalakító audio konverter 1m toslink kábellel. Ezzel meg lehet oldani ugye?"
Eddig a válasz/kérdésedig még mindig nem tudtad felfogni, hogy nincs audio kimenet, mígnem határozottam felhívtam rá a figyelmedet #ma 17:08# hogy értsd már meg.. .
Tehát 17:08-ra sikerült (remélem) megértened hogy ezen a TV-Monitor-n nincs fejhallgató kimenet, sőt még abban is segítettem hogy minden fejhallgató jack dugós, és a készülékek elején van (mert hát hol is lenne, ezek a h/ülye gyártók már csak ilyenek).
Továbbá javasoltam, hogy olvasd el a felhasználói kézikönyvet, hogy nem tudod értelmezni a benne leírtakat és ábrákat - pl.: a képeken világosan oda van írva, hogy input (bemenet) -, arról Én nem tehetek.
Az, hogy a kérdés rossz kategória, és hiányos, az még egy lapáttal tesz az egész feeling-re.
- És igen, azért volt már régen is ennyi idióta kérdés és értetlenkedés, mert az elmúlt 25-30 év alatt az oktatás megváltoztatása miatt a GYK IQ-ja 90 alá ment (az itteni felhasználók átlagéletkora 21) -nézd csak meg a kérdezőket, és a válaszokat, 10-ből 9 se kérdezni, se írni nem tud-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!