Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyik a jobb a...

Szerintetek melyik a jobb a ps3 vagy a xbox 360?

Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 16:45
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nekem xbox360-om van. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Garfika jó. A kontroller szerintem ergonomikusabb, mint a PS3-é. Ha flashelt a gép, akkor olcsó hozzá a játék, akár magadnak is írhatod. Az online részez, annyit mondanék, hogy nem feltétlen ugrik az xbox live a flasheléssel, most jelenleg vannak live biztos fw-k, viszont nem lehet tudni, hogy meddig lesz észrevehetetlen. És a legjobb, hogy egyes verziójú xbox360.okat fel lehet teljesen törni és minden korlátozás megszűnik.
2010. máj. 26. 10:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Előző: szerintem ez nézőpont kérdése, mert nekem sokkal kellemesebb egy PS3 kontrollert fogni. És igen, tartottam Xbox-ét is a kezemben.
2010. máj. 28. 17:46
 13/13 anonim válasza:

Én szerintem a ps3 jobb igaz ,hogy nem lehet chippelni ez az egyetlen ellene szóló dolog szerintem de a többi jó az az ,hogy

-van benne wifi

-sok jó játék van rá (pl: god of war 3,uncharted,infamous,little big planet,killzone)

-nagyon kifinomult technologiával készült

Jó igaz nagyon drága :D

2011. júl. 23. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!