A tápom kipukkant. Minden tönkre ment?
"A garancia ezt megoldja, vagy nem?"
A garancia arra vonatkozik hogy minden körülmény megfelelő, a cucc mégis behal.
Tehát ha beázik a tető és amiatt megy tönkre, arra sem érvényes a gari, vagy ha a házra zuhan egy repülő.
Ha boltban vetted a configot egyben, akkor van esélyed, egyébként ha a táp mindent magával rántott, akkor cumi.
Mielőtt bármibe kezdesz, keresd meg a táp papírját. Ha normális helyről van, talán ki tudsz harcolni valami kártérítést, de ne éld bele magad.
Ha egyben vetted a gépet, és a garancia matrica ép, sértetlen, van esélyed.
A egyenként vetted az elemeket, és te raktad össze otthon, akkor legfeljebb a tápot cserélik ki egy ugyanolyan szarra, mint ami eldurrant, az összes többi dolgot (alaplap, CPU, RAM, videokártya, HDD) buktad.
A gépet egy számtek boltma raktár össze,és a garancia papírokat maguk rakják el,hogy ha bármi baj van ők "jobban" vissza tudják küldeni. Minden egy boltbólvolt, és ők is rakták össze. Másik,hogy ők ajánlották ezeket az alkatrészeket,de a tápra direkt rákérdeztem,hogy biztos elég, és nem fog év múlva tönkremenni.
Tehát remélem,hogy ők mivel jobb kapcsolatba vannak a beszállítókkal esélyesebb lesz a garancia. Én a gépbe 1x nem nyúltam, max hogy a merevlemezt én rendeltem,és raktam bele. Annak nálam van a garancia papírja , és a konzolvilágba szól.
Ha ők rakták össze, akkor ök fogják megoldani.
Hívd fel.
Hogy tud kipukanni egy táp?
Most lett meg az új gépem, chieftec smart 600w az jó? Most beparáztam :(
9. válaszoló
Úgy, ha pl a géped igényel 400w ot, de a táp csak 300w ot tud leadni, akkor túlterhelődik és tönkremegy. Az enyém is 600w os volt,mégis 390w körül fogyaszthatott maxon a gépem, de mivel noname tápom volt megadta magát. A tiéd viszont el van látva ilyen védelmekkel ahogy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!