Laptop kontra fehérbor?

Figyelt kérdés

Tegnap ráömlött egy pohár fehérbor a laptopomra...kiszárítottam de nem működik a billentyűzet, mostanra pedig már a Windows sem indul el...

Vélemények, ötletek, tapasztalatok azon kívül, hogy megszívtam? :)

Köszönöm

2010. máj. 21. 19:36
 1/7 anonim válasza:
71%

nincs meg a garancia már? vidd el szervízbe hátha megtudják még csinálni:S

úgy jártál mint soma a bkban:D

2010. máj. 21. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
ragacsot takarítsd le...az enyém a tokajit túlélte, de alkohollal kellett lemosni a megszáradt bort
2010. máj. 21. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:

barátok köztben is ez volt:)

Vili bá leöntötte Soma lapotoját fehér borral, erre az pofon vágta...

no comment:D

már tudod mit kell tenned:)

2010. máj. 21. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
*laptopját
2010. máj. 21. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Már csak fantát kell beleöntened és a sarkát a szádhoz téve ihatod az igazi narancsos fehérbort. :)Jól +jártad bakker. Annó az öcsém a két napos 3310-es telót ejtette bele egy korsó sörbe. Az is +makkant persze.
2010. máj. 21. 19:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Annyi a gond hogy befolyt a billentyűzetbe, onnan pedig nem tudom kitakarítani, vagyis nem akarom szétszedni a gépet. Garancia tuti nincsen rá mert van vagy 5-7 éves gép. Szóval akkor csak a szervíz marad?
2010. máj. 21. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Szervíz vagy kuka. Nem nehéz eldöntened,ha nincs pénzed újra. Naná,hogy szervíz! Az átvizsgálás illetve a tesztek amiket lefuttatnak rajta nem kerülhet sokba. Viszont amennyiben több probléma is felmerülne a meghibásodott alkatrészek számát illetően (kifizetődő-e a javíttatás+alkatrész ára) meggondolnám.

Maximum eladnám alkatrészenként amiről garantáltan tudom,hogy jó. Pl.: akksi kijelző stb...

2010. máj. 21. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!