Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBOX 360 vagy ONE vásárlását...

XBOX 360 vagy ONE vásárlását tervezem a gyerkőceim részére. Még nem döntöttem el, hogy új, vagy használt RGH chippelt készüék legyen?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van tapasztalata, azt szeretném tudni, hogy egy új konzol Live Gold előfizetés mellett mennyire sokoldalúan használható még? Gondolok itt filmnézésre, Youtube alkalmazásre, internetezésre esetleg szövegszerkesztésre, táblázatkezelésre. Egyáltalán ilyen appok is vannak hozzá? Mert minket a multiplayer funkció nem igen érdekel.

2017. júl. 10. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Ööö... táblázatkezelés, szövegszerkesztés Xbox-szal? Kontrolerrel? Én vagyok lemaradva, vagy ez tényleg elég vad ötlet?

Youtube, böngésző meg ilyenek működnek, azzal nincs gond. Én One-t vennék, az is kifutó már, a 360-ra szerintem nem jönnek már ki új játékok.

2017. júl. 10. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:

ez elég zavaros ez a kérdés.

mit szeretnél is pontosan kérdezni??

2017. júl. 10. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
össze vissza írtad ki ezt kérdést ne haragudj már.
2017. júl. 10. 13:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Gondoltam ha néhány colos telefonokra léteznek Office alkalmazások, akkor miért ne lenne hasonló egy olyan eszközre, amely akár 100 centis TV-re köthető. Hisz billentyűzetet árulnak kontrollerhez.

Na mindegy, első válaszadónak köszönöm: Xbox One lesz.

2017. júl. 10. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs rá!
2017. júl. 10. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Jobb ha tudod az új generációs konzolokra mint Xbox Oone, PS4 és Switch NINCS WAREZ!! és erősen kétséges, hogy lesz-e valaha.
2017. júl. 11. 09:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ennek tudatában vásároltam! Ezért volt a vacilálás.:-) Azért köszi a tanácsot!
2017. júl. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!