Fejhallgató probléma?

Figyelt kérdés

Van egy mikrofonos fejhallgatóm. Tegnap kaptam új számítógépet, a régivel ment tökéletesen. Az újba azonban ha bedugom előre, a mikrofon működik, (Skype-ra kellene) hallják amit mondok, én viszont nem hallom őket. A windows hangerőbeállításánál is alapértelmezett eszközként van beállítva, és Skypeon is, ám nem hallok semmit. Ha zenét indítok el, akkor pedig csak a dallamot hallom, a szöveget nem (néhány zenénél hallom a szöveget ilyen eszméletlen doboz hangon).

Ha hátulra bedugom úgyszint a mikrofon működik, viszont ott a fejest egyáltalán nem is érzékeli hogy be lenne dugva.

Elől teszteltem egy másik fülhallgatóval de az meg alapból olyan rossz minőséget ad, hogy nem tudtam eldönteni a gép vagy a fejes hibája. Mi lehet a gond?

2017. jún. 22. 21:33
 1/1 piro11221 válasza:
Nekem is volt ilyen, csak nekem az volt hogy az usb-s fejes nem működött együtt a jack-s mikrofonal csak akkor ha a fejes jack dugójába volt bedugva. szóval ez ilyen mindfuck :D
2017. jún. 23. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!