Win 10 és a fejhallgató probléma? (! )

Figyelt kérdés

Az lenne a baj,hogy (ujból raktam a Win10-et mert ugye félévente egyszer max 2-szer ráfér,főleg nálam,nagyon sok szemét összegyűllt)nincs a fejhallgatóból hang.Ha a lejátszóeszközöket megnyitom és kiválasztanám alapértelmezettként,hogy arról szóljon a "cucc",hát nincs ott.Ebben kérnék segítséget!

Illesztőprogram stimmel mindennel szerintem.

2016. dec. 30. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:

"mert ugye félévente egyszer max 2-szer ráfér"

Ezt nem tudom hogy hol hallottad.

"Illesztőprogram stimmel mindennel szerintem."

És ha azt mondom hogy szerintem nem?

2016. dec. 30. 17:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet igen,lehet nem.
2016. dec. 30. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Lejátszóeszközök->Tulajdonságoknál mit ír ki? Ha semmit, akkor nem települt illesztőprogram.
2016. dec. 30. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, nem észlelt eszközt bedugva a hangkártya jack hüvelyébe.
2016. dec. 30. 18:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen,mert ugye külön kell kiválasztani a fejhallgatót a lejátszóeszközöknél.Hát mindenesetre még megpróbálom Bluetooth-al összepárosítani mert wireless a fejhallgató csak lehet hozzá kábelt bedugni,van ilyen opció is rajta.
2016. dec. 31. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!