Ilyenkor mit lehet csinálni? (termék csere probléma)
Általában a levásárlásban mindig benne vannak, tehát nem muszáj u.a. a típusra cserélned, csak ott vegyél mást azért az összegért. Vannak ott jó fülesek, gyönyörű hangzással és kiváló basszussal, biztos fogsz találni megfelelőt.
Ha pedig mégsem találsz és visszaadja bolt a vételárat ajánlom a Xiaomi füleseit, kiváló hangzással és basszussal, magas élettartammal. [link]
Én 3 éve vettem náluk Mi Headset Hi-Fi fejhallgató - arany tipusú fülest még 50.000-ért és mai napig tökéletes, de az olcsóbb füleseik is klasszak.
Köszönöm a válaszokat, a Győri Árkádban vettem, oda is viszem vissza, remélem benne lesznek (ha meg nem legalább lesz egy bontatlan amit könnyebb eladni jófogáson)
Idegenekkel az alap hangnemem nyugodt és tisztelettudó ha csak nem vagyok nagyon durván felbaxva szóval remélem azzal nem lesz probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!