Szerintetek ez a hangfal elég hangos egy házi buliba? Többi lent.
Házibulihoz (ha hangosat akarsz) akkor kb ilyesmi ajánlott:
Erősítő: minimum 2x100 Watt, de inkább több
Hangfal (ami nekünk nagyon bevált) (2 db-ról beszélünk, de a 4 az még jobb)
- 30 cm-es SAL mélynyomó (140/100 Watt, 93 dB érzékenységgel, 8 Ohm impedancia)
- SAL KHS piezzo magassugárzó (ez a tölcsér fajta)
- 220 microFarad kapacitású kondenzátor a magas elé bekötve
- mindez egy MNC (Maniac Sound System, nem egy high-end márka, de zúzdát csinálni a nappaliból pont jó) hangfalterv alapján készített bass-reflex rendszerű ládába belepakolva (pontosan meg nem mondom a láda típusát, de neten tutira fent van)
Ez a két hangfal nálunk rendszeresen nappalit bontott, és kb 30 ezer forintból (vagy még annyiból se) raktuk össze a két hangfalat. Nyilván nem arra való, ha minőség komlyzenét akarsz hallgatni, de bulizni kiváló.
Volt, hogy 4 ilyen hangfalat hajtottam a Pioneer A-66X típusú erősítőmről, és konkrétan majdnem összedőlt a ház. Ez egy mára elég ritka erősítő, még a 80-as évekből. Én a 2000-es évek elején jutottam hozzás nagynehezen egyhez, azóta óvom, mint a szememet, és ha mesélni tudna az a cucc, hogy milyen bulikat látott.... :)
Na szóval kb ez a szerkó elég egy jó hangos házibulihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!