Ha nem tetszik a tablet amit rendeltem neten, akkor 14 napon belül következmények nélkül visszaküldhetem?
Igen, ha a szerződés jelen nem lévő felek között jött létre, azaz például netshopban vásároltad, az Európai Unión belül, akkor él a 14 napos elállási jogod. Ennek feltétele, hogy a termék sértetlen legyen, hibátlan állapotú.
Nem feltétele
- az eredeti csomagolás megléte (ezt a boltok kérni szokták persze, de nem feltétel a jogszabály szerint),
- sem pedig hogy megindokold, hogy miért állsz el a szerződéstől.
Visszajuttatnod neked, a saját költségeden kell, ezután ők visszatérítik a teljes vételárat.
A legjobb természetesen személyesen visszavinni, akkor se szállítást nem fizetsz, se várnod nem kell a pénzedre, ott helyben a kezedbe nyomják.
Köszönöm!
Természetesen sértetlen állapotban van, és a gyári csomagolását sem dobtam ki még ki.
Mivel Apple termékről van szó, az nem kizáró ok hogy már aktiváltam a készüléket? Ugye így az Apple által adott 1 év garancia elkezdett ketyegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!