Ha vennék egy amd phenom II x4 955 3.2ghz procit mennyivel lesy tobb fpsem?
gépem: asus m2 n68 am se2
6gb ram
amd athlon II x2 215 2.79 ghz
nvidia gt 430 2gb
hdd western digital 320GB, western digital 1TB (tudom nem sokat számit de ha kellene :D)
elég gyenge de viszi a far cry primalt 16 fpsel
tudom h hagyni kéne a francba ezt a gépet de most nincs pénzem egy ujra.
mivel tudom h az uj gépem kb 2 vagy 3 év mulva lenne csak ezért addig akarnák egy kicsivel több fpst a játékokban és érdekelne ha vennék egy ilyen procit akkor mennyivel lenne több fpsem??
alaplapomhoz támogatott cpuk innen keresgéljetek!! : [link]
persze nem csak ezt a játékot akarnám vele játszani!
semmivel se lesz jobb?
akkor milyen procit ajánlasz?
vagy inkább várjak 2,3 évet az uj gepemre??
Es ha veszek egy gtx 1050ti 4gb os vgat akk ezzel a mostani procimmal tobb fpsem lesz??
Igazabol egy i3 vagy i5-t kellene vegyek de azt meg nem tamogassa az alaplapom
igen,akkor több fps-ed lenne bár gyengébb kártya is elég lenne.
viszont:a jelenlegi lapod am2+ os.a proci amit kinéztél am3-as.de a jelenlegi procid is am3-as és működik gond nélkül.tehát venned kéne x4-es procit(hardveraprón van olcsón 10e körül)és mellé egy karit:1050 ti vagy rx 460.
Köszönöm a válaszaid!!
Tehát mindenféle képpen nvidiát akarok venni.
Egy olyan vgat ami rendes konfig mellett rendesen vinne minden 2017es vagy majd a megujabbakat is!
Vagyis abszolut nem ertek a vgakhoz csak a gpujuk meretet neztem h hany gigás meg youtube videok alapjan h milyen konfig mellett ez a vga mennyire viszi ezt meg ezt a játékot ha érted mire gondolok!
Ha meg magyaraznad h mit kell nezni a vgaknal h melyik a jo mennyire erős akkor meg köszönönném!
Amit gondoltam h milyen gepet szeretnek majd lassan összeállitani:
Asus z17p pro gaming
16gb ram
i3 6100k vagy i5 6100k
gtx 1050ti 2 vagy 4gb gtx 1080 2 vagy 4gb
meg leagalább 1 100gb os ssd
ami eddig van ezekből
Western digital 320GB
Western digital 1TB
Mivel tudom h erre a konfigra semmenyi penzem nincs ezert idobe telik penzt szereznam rá!
ezert akartam venni gyors egy vgat h addig birjak legalabb kicsit jatszani!
nyugi olyan gyorsan változik a hardverpiac hogy amiket most kinéztél azok nem biztos hogy jók lesznek később.
a kártyák teljesítményét lehet mérni,erre való a benchmark-érték.ez már ad támpontot.
ami a mostani gépedet illeti:az 1050 ti bőven elég még egy x4-es procihoz is.a tápod legalább normális?
na ez az amirol abszolut nem tudok semmit h mit kell nézni mert az enyémen nem ir semmit azon kivul h active pfc de ez meg nem a neve.
az aida 64 engineer se ir rola semmit se nem tom h honnan tudjam meg h mi a neve??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!