Egyik Skytec hangfalam zörög mit tegyek vele?
Tudom-tudom nem kellet volna Skytec-et választonom de kellet olcsón egy hangfal szett. Sl6 a pontosabb tipusa.
A zegyik oldalt a mélyhangszóró zörög és kattog nagyobb hangerőn, Mintha a mágnes zörögne mert amikor eldöntöm a hangfalat nem csinálja. Rácsot leszedtem a reflexeket kiszedtem, de úgy is zörgöt. Igaz kb 160wattal hajtottam őket (rövid ideig) De garanciális? vagy rendeljek bele pótalkatrészt?
A hangszórónak van baja, lehet leugrott a lengőcséve, vagy csak pár menet, vagy nyakban elengedte a ragasztás.
Bármi lehet, ahhoz hogy meggyőződj róla ki kell emelni a membránt.
Sajnsos a bóvli kategóriánál a garanciáztatás is bóvli kategória. Az a legszerencsésebb eset, ha a forgalmazó nem akar több idegességet és rakat bele egy ugyanolyan szuperolcsó kínai hangszórót, de akkor legalább új lesz benne.
Másik eset ha valamiféle kapcsolatban áll valami műszerész félével, (ez a gyakoribb) aki összegányolja annyira hogy vissza tudja neked küldeni.
Arra gondoltam hogy mindkettőnek a mélyhangszóróját kicserélem egy sal sbx 1620-ra ( Sal hangszóróra )
+hangszigető anyagal kitömöm a ládát. Így megmaradna az impedencia is és a teljesítmény is jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!