Melyiket válasszam xbox vagy pc?
Figyelt kérdés
Nemtudom eldönteni ,hogy melyiket válasszam .Egy asztali számítógépen gondolkoztam ,olyan 180000-200000 forint között Igazából jobban csak játékra használnám.Jobban megérné egy xbox -onet venni 60000 ft.De abba sajnos kell venni külön minden játékot ami nemolcsó .Melyiket érné meg választani?2017. máj. 11. 17:02
1/5 anonim válasza:
Ha csak játszani akarsz inkább a konzolt vedd meg azzal pár évig biztos nem lesz bajod. A programokat meg tudod venni olcsobban online és a felhőből bármikor letöltheted. Ameddig garanciális a gép addig kicserélik ingyen az irányító padod is. Nem javitgatják újat kapsz. A pc-t állandóan építgetni kell ha azt akarod hogy fusanak az új játékok is, a konzol eleve ki van hegyezve a játékra nem kell sz@rakodni vele.
2/5 anonim válasza:
Nem rég rakattam össze egy nagyon jó pc-t játékra de még az üzletben is mondták hogy inkább konzolt vegyek ha csak játékra kell, de nekem másra is kell szóval ha csak játékra kell akkor konzol.
3/5 A kérdező kommentje:
De számítógépen akár ingyen is letudnám tölteni az összes játékot . De xboxon megkell venni és ha vennék mondjuk 10 játékot árilag ugyanott lennék mint most...
2017. máj. 11. 22:40
4/5 anonim válasza:
Attól függ mennyit játszol. A PCn a gép a nagyobb össze, de ha torrentezel akkor a játék nulla. Konzolon sajnos a legtöbb játék 15-20e.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld pacsi...Jöhetnek meg válaszok
2017. máj. 12. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!