Ruleez kérdése:

Lenne egy Alfa 800 wattos végfok szeretnék róla többet megtudni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Lenne egy Alfa 800 wattos végfok,pontos tìpust nem találtam róla, és az a baj hogy a neten sem találtam róla semmi leìrást. Szeretnék róla többet meg tudni, estleg ha valaki tudna ìrni hozzá egy leìrást azt megköszönném. Azért ìrtam ide hátha tud nekem valaki segìteni ez ügyben. Válaszokat előre is köszi.

Előről ìgy nézki a végfok.

[link]

[link]

Hátulról pedig ìgy:

[link]

2017. máj. 11. 08:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Külseje alapján házi barkács, vagy (nagyon) kis szériás manufakturális termék. Legolcsóbb forgatógombok, itt-ott magfoly lakkozás, ventilátor védőrács rögzítését is meg lehet nézni.

Ma már ami nincs fent a neten, az nincs is. Vannak páran nagyon kisüzemi léptékekben gyártó cégek, de mindnek van weboldala, termékleírásokkal. Ha errős sehol semmi infó nincs, nagyon el kéne gondolkodni a megvásárlásán, hogy biztos akarod-e.

2017. máj. 11. 10:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2017. máj. 11. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!