Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Passzív mélyládához erősítő?

Passzív mélyládához erősítő?

Figyelt kérdés
Szeretnék építeni magamnak egy mélyládát itthonra, azonban nem tudom, milyen erősítőt érdemes hozzá venni, illetve honnan. Mindenképp olyat szeretnék, amin eleve szűrve van a hang, azaz csak mélyet ad. Nézegettem különböző megoldásokat autós erősítővel, de nem tűnt egyik se egy stabil, megbízható dolognak. Lehet kapni direkt ilyen célra erősítőket?

2017. ápr. 16. 20:56
 1/3 ThodEE GoD ***** válasza:
Nálam a szobában egy autó erősítő egy akku töltőről megy , simán működik számítógéphez van kötve.
2017. ápr. 17. 09:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudsz konkrét típust mondani? Biztos hogy ezek el tudnak látni egy autós erősítőt 12V-on megfelelő áramerősséggel?
2017. ápr. 17. 20:07
 3/3 ThodEE GoD ***** válasza:

Régen egy MAC MPX1000 volt és egy 38cm es reflex láda 150W rms, 4ohm akkor volt akku is a rendszerbe(65Ah 12V)

Most egy hertz HE 2.1 és egy SAL XC-12 láda, 4A-os töltő 5A-os biztosítékkal bírja, eredetileg számítógéptápról akartam hajtani de nem kapcsolt be vele az erősítő, pedig régen olyanom is volt, valószínűleg a két kapcsoló üzemű táp nem szereti egymást.

Természetesen az a ~45W táp ami rendelkezésre áll nem sok, sőt biztos szólna nagyobbat is a motyó de nekem csak kis kiegészítésre szolgál egy pár tangent SR 500 mellé.

Van ismerős körben aki 10Vra tekert toroid trafó (egyenirányítás pufferelés után ~14V) plusz ~1F pufferkondenzátoros rendszerrel elég komoly erősítőt tart a szobába.

2017. ápr. 18. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!