Érdemes úgy Apple iPad-et venni, hogy más Apple eszközöm nincs, és valószínűleg nem is lesz?
Figyelt kérdés
Arra nincs pénzem, hogy mindenem Apple legyen, meg nem is akarom, és nem is érdekel. A telefonom egy vacak 30 ezer forintos kínai cucc, ami nekem bőven elég, nem kell iPhone, mint ahogy Mac sem.
Viszont most talán megengedhetek magamnak egy tabletet, és akkor gondoltam olyat kéne ami legalább 4 éven keresztül biztosan használható marad, és nem avul el annyira.
Ezt sikerült kinéznem: [link]
Szerintetek érdemes ennyi pénzt áldozni rá? Csak mert azért nekem ez a 165.000 Ft nagyon sok pénz, és álmomban nem gondoltam volna hogy valaha megengedhetek majd magamnak egy ilyet, és ha megveszem akkor jó sokáig nem is lesz lehetőségem újra ennyit kiadni egy tabletért vagy bármi másért.
2017. máj. 3. 15:28
11/11 anonim válasza:
Nézz szét, mert vannak olcsóbban is régebbi modellek: Mini 4, Air 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!