Miért nincsen hangja?
Figyelt kérdés
Van nekem egy Sony CMT-EH10 mini hifi lejátszom aminek az a problémája hogy nincsen egyáltalán hangja. Eddig mindig normálisan működött aztán egyik nap be akartuk kapcsolni és azóta már nem működött (Kb. egy hete történt). Átnéztem hátha valami csatlakozó v. vezeték nem volt a e a helyén. De minden rendbe volt. Megnéztem a cd olvasót de annak sem volt semmi baja minden a helyén volt.Talán bedöglött az audióerősítő vagy valami? Mi lehet a problémája?2017. ápr. 29. 21:12
1/1 anonim válasza:
Ha a végfoknak megfogod a "meleg pontját" akkor búgást fogsz hallani, akkor az jó.
Így a hiba a végfok előtt van az előerősítőben, vagy az előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!