Milyen laptopot ajánlanátok átlag felhasználónak 130ezer forintig?
Az ajánlat előtt:
- Ha nincs gond a géppel, akkor én inkább várnék még ezzel és a 130 mellé tennék még egy 30-40 ezer forintot.
- A másik amit jeleznék, hogy egy laptopon MINDIG sz..r lesz a hangzás. Egy ócska, pici hangszóró van mindegyikben, ha minőséget akarsz, akkor vegyél hozzá egy fejhallgatót. Egy filléres is jobb hangminőséget produkál, mint a laptop alap hangszórója.
- Nem tudom mennyire szempont az aku idő.
- Nem tudom mennyire szempont a súly.
- Nem tudom, hogy mekkora méretűt akarsz. Feltételezem a szokásos 15,6 colt.
- Kijelző fényes vagy matt? Javasolnám a mattot, de ez ugye drágább.
- A leírt igények alapján feltételezem, hogy elég az integrált videókártya számodra. Viszont ha játszanál esetleg, akkor azt jelezd, mert ezek általában a régebbi, alacsony gépigényű játékokkal sem bírnak el normálisan.
- Az SSD az ilyen árkategóriában szerintem kiesik, pedig ez hatalmasat tud dobni a felhasználói élményen. 6-7 másodperccel a bekapcsolás után már indíthatod is a böngészőt és hasonló finomságok.
[link] (Na, pont találtam egy SSD-s gépet a megadott áron belül, igaz így összesen 256 GB tárhely áll rendelkezésre.)
[link] (Erősebb processzor, nagyobb háttértár, de nem SSD.)
Súlyra nem tudom, hogy ezek mennyivel jobbak mint a mostani laptopod. Egyébként egy tipp: hátizsákban hordjad a laptopot (egy laptop tokba esetleg azért belerakhatod). Sokkal könnyebb cipelni és nem érzed nehéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!