IPhone 5S 16Gb, erre megfelelő egy átlag felhasználónak?
Figyelt kérdés
Most droisos vagyok de utalom már, meg szeretnék egy kis változatosságot.
Szval nekem 500kép lenne rajta, akkor 150zene(pár mix) 3-4videó ami max 1perces.
4játék max.
A Droidoson mindent amit használok az kintvan a háttérben, a menübe ha 1honapba 1X belépek. Mivel a ihponál nincs menü igy nekem ez megfelelő lenne? Meg Opera mini Fb messenger, ask.fm alkalmazás, ezek lennének rajta nagyjából.
Erre elég a 16gb?Elégedett lennék az iPhonnal? (ezlessz az első) És fülessel hogy szól? Sokat hallgatok ugy.
Tudom h nekem kell tudni h milyen teló kell de sztetek az iPhone ezeknek az elvárásoknak megfelelő? Nembánnám meg ha vennék.
Ja és NE GYERTEK A I6-AL MERT NEMÉRDEKEL S5 KELL!! és mielött mondanátok megvárom a 6ost hogy a 5Snek toljon az árából.
2014. aug. 21. 14:50
1/3 anonim válasza:
szerintem nem fogsz benne csalódni. fülesre sem volt panaszom idáig hangzásban...bár valaki nagyon fikázza az earpods-ot...nincs vele semmi gond, de persze ha valaki sennheiserb_zi, akkor vesz egyet hozzá, és máris "jobban szól" :D
2/3 anonim válasza:
Szerintem előbb tanulj meg helyesen írni. Aztán gondolkodj milyen telefont akarsz. Mert nem mindegy, hogy s5, vagy 5s. Na, de a kérdésre visszatérve, nekem 8 gb-s 4s-em van, még az is elég. 16 gb-s meg pláne.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ne halogasd a vásárlást. Mert valószínűleg le fogják állítani a gyártását az 5s, 5c-nek ugyanúgy ahogy az 5-el tették. Maximum az 5s-t továbbgyártják 8gb-os verzióban, az pedig édeskevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!