Szerintetek a Sony vagy a Panasonic lcd tv-k jobbak?

Figyelt kérdés

Általában kérdezem, mi Panasonicot vettünk, kb. már egy éve igaz, na a barátnőmék most vettek ők Sonyt. Amióta megvették hú így a tv, milyen sokat tud, ez meg ez meg amaz. Csak rossz hallgatni, kb. annyit hogy jaj, mert a többik szarok. Én bevallom megrögzött Panas vagyok, de sosem csinálnám ezt a cirkuszt. Holott ugyanazt tudja mint a mienk, de állandóan ez megy, mert a többi tvn sok a szemcse (ez a heppjük) ezen meg nem, mert igy meg ugy. Igaz mindkettő középkategóriás árfekvés, HD readys. Na de azért álljon meg a menet, miért kell minden mást leszólni, valahol engem ez bánt a legjobban. Én sosem csesztettem, amikor még 55 vm analóg kis tv-jük volt, de amióta kb 3 hete vették már kibírhatatlan.

Melyik márka a jobb, hogy legyen már mivel érvelnem?

2010. máj. 13. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Panasonic egyértelműen jobb, bár közel azonos minőséget nyújtanak. Érvként felhozhatod hogy a Pana gyártotta sorozatban először az lcd-tv-t, a többi (a sony is) csak őt másolta le, tehát előrébb van a fejlesztésekben.

Szegről végről akár pana lcd-panel is lehet a híres sony tv-jében mivel a sonynak nincs saját gyártmányú panelja(panának van).Hát talán ennyi, ha több infó kell keress a neten teszt-el foglalkozó honlapot, van egy pár.

2010. máj. 13. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, a Panasonic jobb minőségű termékeket gyárt.Azzal, hogy telepakolnak egy készüléket mindenféle parasztvakító szolgáltatással, amit senki nem használ, még nem lesz jobb minőségű.
2010. máj. 13. 16:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, némileg azért okosabb lettem:))
2010. máj. 13. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Én Sony párti vagyok mindenben, de a sony tv-kről nem tudok semmit.

Itt mellettem egy Panasonic Viera akar lenni, HD Ready-s, és talán a régi CRT tv-m is szebb képet adott.

Sony viszont nagyjából mindenben nagyot alkotott, nem hiszem, hogy pont tv-ből gyártaná a rosszakat (de azt sem mondom, hogy a panasocin nem képes jó tv-t csinálni).

Meg azért, mert pana gyártott elsőnek lcd tv-t kb semmit sem számít.

Ennyi erővel mindenki mindent másol, telefonból is van ezer féle, akkor laptop-ból is másolnak, mindenből, és szerintem ez az egész másolós szöveg egy f.szság.

2010. máj. 13. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:
a Sony "csak" a Studió technikában (monitorok, Video Dig. keverők stb.) vezető helyen lévő gyártó, de ez a kategória az átlag felhasználó számára felesleges és nem mellékesen, megfizethetetlen is! (nagyságrendekkel magasabb az áruk, a kommersz, az átlag felhasználása szánt és gyártott készülékeknél!)
2010. máj. 14. 11:37
 6/9 anonim válasza:
szerintem szakítsatok
2010. máj. 15. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:

A Sony nagyobb cég, mint a Panasonic, így jobban bereklámozzák öket, de ettöl függetlenül jó TV-k.

Én is Sony párti vagyok, de nem "csak úgy" alapon szeretem ezt a céget. Sok Sony termékkel rendelkezem. Ezekböl eddig a Playstation 2-ömnek volt egyszer olvasófej cseréje, kb. 8 évvel a megvétele után. Most is remekül megy. Az összes többi Sony termék soha sem hibásodott meg és mindig azt kaptam a pénzemért, amit akartam.

Én is voltam LCD TV vásárlásnál. Kb. 4 boltban voltam, és mind1iknél azt mondták, hogy a Sony a legjobb. De drágább is volt és nem volt annyi pénzem, így végül Samsungot vettem.

Szóval lehet hogy túlreklámozzák, de nem a semmiért.

Most jön majd a 3D TV, hasonlítsd majd össze azokat is. ;)

2010. máj. 15. 12:24
 8/9 anonim válasza:
65%

Japánban mindenki SONY TV-t vesz.

Jódarabig éltem ott.Tapasztalatból mondom.

A panasonicot a "szegények tévéjének" hívják.

Bármilyen bolt, étterem, állomás, hivatal stb. csak SONY -t

használ.

Mindkét márka onnan származik.

Ezek után mindenki maga döntse el mit vásárol.

Tényeket közöltem, vitázni ezért senkivel nem kívánok!

2010. dec. 24. 23:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

JA!

az USA-ban is ugyanez a tendencia (csak TV, SONY)

2010. dec. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!