Bassreflex ládában "rezeg" a reflexnyílásból kijövő levegő. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van 1 pár Videoton SOLO B-20-asom, aminek a két szélén van 1-1 reflexnyílás. Ennek a hangfalnak levehető műanyag előlapja (plusz az elején fémrács) van, a "reflexcső" az előlapon található, amit a nyílásba kell belerakni. A reflexnyílás körül a Viditől megszokott fehér "ragasztó" volt, de az előlap levételével ez lejött (mivel peremezni kellett a mélyközepet). Készen lett, minden a helyén volt, alacsonyabb hangerőn kitűnő hangzása volt, már mikor elég erős terheltséggel hallgattam, "zörgött" a levegő. Nem tudom, hogy a fémrács miatt van ez, de ez nagyon zavaró tényező. U.i.: a reflexnyílásnál bekentem sziloplaszttal azt a részt, ahol a fehér ragasztó volt, de így sem lett jobb, szóval fogalmam sincs mi a baj. Válaszokat előre is köszönöm!2017. ápr. 9. 10:45
1/2 anonim válasza:
Logotech.hu-nál lehet kapni ilyen szivacsot amit a reflexcsőbe kell helyezni, de talán vágni is tudnál, csökkenti a levegő mozgását, valószínűleg megszűnne a fura hang is. Amúgy a belsejében van csillapítóanyag ?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi az infot! Igen, van csillapítóanyag benne, nem is kevés.
2017. ápr. 10. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!