Mi a vélemény az ALDI-ban kapható Altius zajszűrős fejhallgatóról?
Figyelt kérdés
Ha bekapcsolom a zajszűrőt, és nem megy zene, akkor van egy alap búgás, ami elég hangos. Ez normális? Így nem csökkenti a zajt, hanem növeli. Jó ez valamire?2017. márc. 22. 10:31
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Ez engem is érdekelne,de szerintem nem normális.De Aldi-ban ilyet tuti nem vennék.
2/2 anonim válasza:
Nekem nagyon megfelel, ennél jobbat nem kaptok ilkyen olcsón, a zajszűrést oylan szinten értsétek hogy ha melletetek beszélnek is csak nagyon halkan lehet hallani
Továbbá 2sb keményfedelű hordozható dobozt is kapunk hozzá ami nagyon prémium érzés nagyon kényelmes a hangzása eszmélettlen jó,a basszusa nagyon jó én ezt a fejhallgatót csak ajánlani tudom
Tartozékok
Altius fejhallgató
1m-es jack-jack kábel
egy jack elosztó
egy rövidke USB-microUSB kábel (tölteni a fejhallgatót)
es ezt mind egy szép fekete keményfedelü dobozkában ami védi óvja a fejhallgatót
Én csak ajánlom ennyi pénz bőven megér még többet is
(11ezerért vettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!