Tudtok olyan fejhallgatóról, ami garantáltan körbefedi a fület, azaz bárki füle belefér?
Figyelt kérdés
Én 37 fejhallgatót próbáltam eddig ki, ilyen nagyobbakat, de egyetlen egyet találtam, azt viszont már nem forgalmazzák. Az olyen fejhallgatók is, amik zajszűrősek, nem fedik körbe a fület, pedig egyáltalán nincs nagy fülem. Ez baromi idegesítő, hogy nem kapok normálisat, a legjobb márkár zajszűrője mit ér, ha csak rányomják a fülre, de nem fogja körbe? És szinte mindegyik ilyen.2017. márc. 10. 00:17
3/4 anonim válasza:
Ebbe tuti belefér a füled: Jecklin Float QA
4/4 A kérdező kommentje:
"Jecklin Float QA" Ebbe tuti nem fér bele, mert sík, ez is csak rajta ül, de nincs a föl körbezárva!
2017. márc. 10. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!