Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem működik szét szedés...

Miért nem működik szét szedés után a laptopom?

Figyelt kérdés
Sziasztok segítséget szeretnék kérni tegnap szét szedtem lenovo t400as laptopom de ahogy összeraktam csak sima fekete hang fogad venti felpörög dvd lejátszó is minden világít de a kijelző nem kapcsol be és boot hang sincsen

2017. márc. 12. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyértelműen rosszul szerelted össze! A csatlakozók nem oda kerültek vissza, vagy rosszul kerültek vissza! Ráadásul, ha nem volt elég a szakértelem a szétszedéskor, valami meg is sérülhetett, tönkre is mehetett! Ezen csak szakértő tudna segíteni!
2017. márc. 12. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez a tandíj ahhoz, hogy csak annak szétszedéséhez kezdj hozzá, aminek összerekásában biztos vagy.

Talán(?) az segít, ha figyelmesen újra szétszeded, aztán még figyelmesebben ismét összerekod.

2017. márc. 12. 10:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Minden csatlakozó a helyére került vissza egy videó alapján szedtem szét [link]
2017. márc. 12. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Szedek szét én is laptopot, mobilt, monitort, de nem napi, inkább negyedévi szinten.

Minden újabb lépés előtt fotó, hogy összerakásnál ne jöjjek zavarba.

Persze olykor az első lépéshez YT sem árt, főleg tabletnél.

Itt és most egy (sőt több) YT megtekintést ajánlok.

2017. márc. 12. 10:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Megoldódott a gondom egy cmos resetet kellett csinalni az elemmel benne de most fennáll egy másik gond ugye 2 vidi kari van a gepben egy ati hd 3400 es egy ilyen alaplapi vagy vmi ilyesmi na most a gond az hogyha beallitom hogy a hd 3400at hasznalja akkor full feka kepernyo mint az elsonek leortak a masikkal tokeletesen mukodik de az ugye gyengebb vkinek valami otlet mit tegyek?
2017. márc. 12. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!